Ja – vi trenger fortsatt 1. mai

De har allerede fucket februar opp nok som det er.

20140501-102602.jpg
Politikerspire Thea Vilde Rogersen (21) ønsker å klart si i fra om at det fortsatt er behov for 1. mai.

– Jeg mener helt klart at å beholde 1. mai er viktig. Fra før har vi godtatt å for eksempel ha bare 28 dager i februar. De som fikk det igjennom har jammen gjort det enda mer komplisert ved å av og til ha 29 dager i februar.

Mener vi må snu trenden.

– At noen nå tydeligvis ønsker at mai skal starte 2. mai er for meg uforståelig. Denne trenden av å gjøre datoer og klokkeslett mer komplisert enn nødvendig må snus. Klokken på komfyren min er for eksempel feil omtrent 6 måneder i året forklarer Rogersen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *