Rik rapper håper på å bli enda rikere etter å lansert album som kritiserer grådighetskultur

Kritiserer grådighetskulturen
Kritiserer grådighetskulturen

Den styrtrike rapperen Anthony Banks (32) håper nå på å bli enda rikere etter å ha lansert album med en viktig rød tråd gjennom alle låtene. Nemlig et kritisk blikk på grådighetskulturen.

Albumet åpner strekt med låten “Enough’s enough, bitch” som handler om at folk flest må innse at de allerede har nok materielle verdier i livet sitt. At mennesker må begynne å sette pris på det som virkelig betyr noe, som familie, venner og naturen rundt oss.

– Jeg ble inspirert til å skrive albumet etter at en båtforening i Dubai krevde meg for $14.000 for stell av et par yachter jeg visstnok hadde stående der forklarer rapperen. Det henger ikke på greip, båtforeningen går som det suser men likevel sender de regninger på ting man ikke har bedt dem om å gjøre bare for å tjene mer penger. Kvalmende.

Intimkonsert hjemme i ungkarsbolig

Rapperens første konsert vil være hjemme i sin egen kjeller. Her kan 6500 mennesker få mulighet til å oppleve noe helt unikt.

For å gjøre opplevelsen enda mer spesiell, lover rapperen at de 50 første som kjøper billetter vil få prøvekjøre hummerbanen i bakgården før konserten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *