Sint brannsupporter truer med å innse at fotball bare er et spill

Frustrasjonen blant brannsupporterne fortsetter. Ikke nok med at laget rykket ned til 1. divisjon, i kveld ble det også klart at både trener og daglig leder fortsetter i stillingene sine.

– Dette er så maks frustrerende, sier brannsupporter Lukas Veile (32). Hvis ikke noen skjerper seg og sparker sjefene straks, kommer jeg til å innse at fotball egentlig bare er et spill og at jeg ikke behøver ta det så seriøst. At fotball i utgangspunktet er ren underholdning som vi forsåvidt kan ha et avslappet forhold til.

Bør rykke opp

– Hvis ikke Brann klarer å rykke opp igjen til neste år kan de bare ha det så godt, da innser jeg nemlig at det ikke er så viktig. Jeg innser da at hvorvidt Brann spiller i Tippeligaen eller 1. divisjon ikke har noen direkte konsekvenser for livet mitt. Jeg vil fortsatt ha en småkjedelig jobb, samboer jeg aldri forstår meg på og hund som aldri blir stueren. Jeg vil innse at istedenfor å bruke timer hver uke på å diskutere kamper, fotballrykter og strategier, så kan jeg bruke disse på å fostre kropp og sinn slik at livet mitt forlenges med et par år eller ti avslutter supporteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *