Mann (34) tre netter på hotell uten å runke

Dette er den merkverdige historien om Kristoffer Holms opphold på hotell i forbindelse med jobbkurs.

Kristoffer Holm må gå inn i seg selv for å finne ut hvorfor han ikke runket (Foto: Flickr/dhammza / off)

– Jeg skulle på ett kurs i forbindelse med jobben som datatekniker, forklarer Holm. Vi var tre stykker fra firmaet som reiste, og etter å ha mast på sjefen, fikk vi lov å ta hvert vårt enkeltrom. Alt lå til rette for minst en runk eller to, men sånn skulle det altså ikke gå.

Trebarnsfaren Kristoffer Holm hadde altså tre kvelder til disposisjon, men unnlot å onanere, NyeNyheter får høre historien til Holm.

– Da vi ankom hotellet tirsdagen, var det bare å hive fra seg kofferter på rommet og løpe inn på kurset. Da kurset var over, sånn i firetiden, gikk vi ut for å spise og ta ett par pils.Vi hadde fått klar beskjed om å ta det med ro, siden kurset var svært viktig for firmaet. Var tilbake på rommet halv elleve, slo på tv’en og så litt på “Folk i farta” på NRK.. Så duppet jeg rett og slett bare av.

– De to neste dagene var ganske lik. Det var tidlig tilbake på rommet, litt TV og så duppet jeg av.

– Det var da Henry, den syke pervoen på jobben spurte hvor mange runk jeg hadde fått tid til, at det gikk opp for meg. Her har jeg altså hatt ett helt rom for meg selv, gratis internet, ingen unger eller samboer tilstede, og likevel ender jeg opp med å se NRK til jeg sovner. Jeg fatter ikke hva som skjedde, jeg må virkelig gå inn i meg selv nå de neste dagene. Jeg kan da ikke ha blitt så gammel enda? Spør en tankefull ikke-runker.

One thought on “Mann (34) tre netter på hotell uten å runke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *