Prostituert tatt i å drive med politikk

Etter å ha blitt tatt på fersken som frivillig arbeider for FrP, valgte den prostituerte Lydia Henningsvåg å trekke seg fra alle stillingene sine.

Lydia Henningsvåg trekker seg fra alle stillinger innen prostitusjon (Foto: Flickr/jackdaniels024)

 

– Jeg vet at det jeg har gjort strider mot alt vi i mitt miljø står for. Vi horer er som alle vet prinsipielt mot å bidra med noe som helst i samfunnet, sier Henningsvåg.

Levde ett dobbeltliv

– På mange måter er jeg glad jeg ble tatt på fersken. I flere år nå har jeg sneket meg til styremøter, og hjulpet til med mange forskjellige oppgaver som å legge brev i konvolutter, rydde og slikt. Jeg visste det jeg gjorde var galt, men det var en så spennende og deilig følelse ved det å gjøre noe for samfunnet.

Skuffet pimp

Arbeidsgiveren til Henningsvåg, Mad-Dog Hot-Dog forteller til NyeNyheter at han er svært skuffet over kollegaen sin, og forstår at hun trekker seg fra alle stillingene sine.

– Da jeg først hørte dette ble jeg  sjokkert, forbannet og trist. At en av mine egne skulle ta del i samfunnet er mer enn jeg noen gang  kunne forestille meg, men så feil kan en altså ta.  At hun kutter ut alle stillingene sine er forståelig, men synd. Hun var en djevel på doggie-style sier Hot-Dog mens han depper med hodet.

Støttet av familien

– Heldigvis får jeg veldig mye støtte av familien min, og det betyr alt. Overraskende nok er mine foreldre positive til at jeg kutter ut prostitusjon.

Hvordan går veien videre?

– Jeg vet ikke enda, jeg må bare ta en dag om gangen. Jeg tror ikke jeg klarer å gå tilbake til prostitusjon etter dette. Jeg har lekt med tanken å involvere meg mer innen politikk, men akkurat nå må jeg bare ha fred og ro til å sortere tankene mine avslutter en tankefull tidligere hore.

 

— (Denne saken ble skrevet som satire rundt sexsskandalen fra FrP politikeren Bård Hoksrud)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *