Ånd avslører: Bestukket til å holde midlertidig fred

NyeNyheter har blitt kontaktet av en angrende ånd, avdøde Alf Henrik Pettersen (166). Pettersen har nylig blitt “jaget ut” av ett hus i den populære serien Åndenes Makt. Men innrømmer nå ovenfor NyeNyheter at han egentlig bare ble bestukket til å la være å kødde ett par timer, slik at man kunne filme en lykkelig slutt på programmet.

Her sitter (ja han er usynlig) ånden og tilstår alt. (Foto: Flickr/shyft_111)

– Jeg har så skrekkelig dårlig samvittighet, sier Pettersen. I 88 år har jeg trofast gjort jobben min. Køddet og plaget trofast hver dag. Denne gangen ble jeg litt paff da tvteamet stod der med 5.000,- kroner, og hvis jeg bare holdt fred ett par timer mens de filmet materiale til slutten av programmet, skulle jeg få dem. Det strider mot alle mine prinsipper som ånd, men jeg gjorde det. Jeg tok pengene, sier han med avsky i øynene (tror vi, han er usynlig, red.anm)

Pettersen har tatt vare på pengene og ber oss returnere dem til TV Norge.

– Returner Judaspengene, sier Pettersen. Dette er ett feilgrep jeg aldri mer skal gjøre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *