Hårklinikk avslørt – jukser med rekkefølgen på «før» og «etter» bildene

Hårklinikken «HairBack AS» er nå avslørt etter en glipp fra sin egen markedsavdeling. I en reklamekampanje kjørt hos en rekke norske websider, hadde grafikerne glemt å fjerne tidskoden som kamera printet inn på bildene.

Morten Olsen føler seg rundlurt av HairBack AS (Foto: Flickr/KellyB)

Morten Olsen (40)  har i snart 20 år brukt hårmiddelet “UtroligHår” Fra HairBack AS, uten hell.

– Jeg er like skallet som jeg har vært siden jeg var 20 år, sier Olsen frustrert. Etter å ha brukt snart 50.000,- på dette hårmiddelet de siste 20 årene uten noen form for virkning, fikk jeg alvorlig sjokk da jeg la merke til en reklame forrige uke. Du kan klart og tydelig se at HairBack har jukset med reklamen, og antagelig holdt meg for narr i alle disse årene. Man blir relativt sint og frustrert av slikt.

Her er reklamen som nå avslører jukset:

Reklamen har datostempling på bildene
Her er beviset

NyeNyheter kontaktet HairBack AS for en redegjørelse på reklamen.

– Eh, feil på kamera, mistet det i bakken etter vi sølte kaffe på det, sier Oluf Andersen, daglig leder i HairBack AS før han forteller oss at han er på vei inn i en tunnel, og at samtalen nok vil brytes.

Samtalen brytes, og Andersen svarer ikke når vi forsøker å ringe han tilbake.

Tilbake sitter Morten Olsen, uten ett hår på hode, og 50.000,- han gjerne skulle brukt på andre ting.

– Det er klart, jeg føler meg rundlurt, sier Olsen. Jeg har nå un-liked HairBack sin Facebookside, og holder nå på å få hashtaggen #HairBackIsFake til å toppe på Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *