iPhone 4S frustrerer trendy folk

iPhone 4S - men det kunne like gjerne vært en iPhone 4 (Foto: Apple)

Skuffelsen var for mange stor da Apple unnlot å lansere iPhone 5 i går kveld. Istedenfor å lansere iPhone 5, ble altså iPhone 4S vist frem. Den nye telefonen har vesentlig kjappere prosessor, mangedobling av grafikkraft, bedre kamera, bedre batteri, mer minne, samt en personlig assistent du kan snakke til.

Men telefonen er på utsiden helt lik iPhone 4, og nettopp dette frustrerer mange.

– Asså hallo liksom, sier Freddy Tellefsen, en trendy kar vi møtte på gaten. – Jeg skal jo selvfølgelig ha den nye telefonen, men jeg er driiiitfrustrert for at den er helt lik den gamle sånn på utsiden i alle fall.

– Det vil jo si at når folk ser meg med telefonen, risikerer jeg at de tror jeg bare har en gammel iPhone 4. Nå må jeg jo konstant snakke med Siri (iPhone 4S sin innebygde personlige assistent, red.anm) for at folk skal skjønne at jeg har den nyeste iPhonen. Jeg bare håper Siri kan svare på spørsmålet “Which iPhone are you?” også svarer Siri dødshøyt: “I am the new iPhone 4S, 4S!! 4S!! 4S!!”

Freddy Tellelfsen frustrert over Apples manglende iPhone 5 (Foto: Flickr Uggboy/uggirl)

Historien gjentar seg

– Problemet er jo ikke nytt, sier Tellefsen. Jeg hadde jo iPhone 3G, og fulgte spent lanseringen av ny iPhone. Jeg ble bare helt paff da jeg så designet på 3Gs, den var jo helt lik. Jeg husker de første ukene, da måtte jeg si høyt “NEI, JEG FÅR TA OPP DEN SPLITTER NYE IPHONE 3GS TELEFONEN MIN, OG SENDE EN SMS” hver gang jeg skulle bruke den, håpløst.

– At ikke Apple forstår at de må redesigne for hver gang, så trendy folk som meg selv slipper dette styret, sier Tellefsen mens han tørker vekk en tåre med en Moods of Norway Kleenex.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *