iPhone skal IKKE knuses (Før ny modell er klar)

Apples sjefsingenør Christopher Van Antwerp (t.v.) og ingenør Peter Moody (t.h.) (Foto: Flickr/West Point Public Affairs)

Feil i programvaren gjør at iPhone hopper sporadisk ut av hendene til folk, ned i den sikre knusedøden – med vilje.

Sjefsingenør Christopher Van Antwerp har ansvaret for kodebasen i telefonen, og har allerede fått en rekke utmerkelser av General Steve Jobs.

– Denne fikk jeg for multi-touch, sier Van Antwerp stolt, mens han peker på en medalje.

Van Antwerp blir med ett alvorlig, og forteller ovenfor NyeNyheter at de nylig har oppdaget en alvorlig feil i koden til samtlige iPhoner som er gitt ut så langt.

– Vi forstod ikke hvorfor folk hele tiden rapporterte om knuste iPhoner. Mekanismen som gjør at telefonen hopper ut av hendene og knuses, er nemlig tidsstyrt og skal ikke under noen omstendighet skje før vi har en ny modell klar, sier Van Antwerp. – Men nå viser det seg altså at en feil gjør at iPhoner verden over plutselig hopper i døden lenge før ny modell er klar. Dette har ført til at tusenvis av mennesker har gått over til.. til… åh, jeg klarer fanken ikke si det en gang, si det du Sersjant Peter.

– Christopher prøver å si at tusenvis av mennesker har kjøpt seg telefon med Android på som erstatning for den knuste iPhonen, sier Peter Moody mens han rister oppgitt på hodet.

– Alt på grunn av en liten kommafeil i koden, sier Van Antwerp. Men sånn er dessverre vår verden. Ett feilplassert tegn kan få alvorlige konsekvenser. Heldigvis er nå feilen lokalisert og fikset, og folk kan nyte iPhone 5, uten frykt for at den hopper ut av hendene.

– Helt frem til iPhone 6 lanseres selvsagt, smiler Van Antwerp.

NyeNyheter takker Christian Kruse for tips til denne saken

 

2 thoughts on “iPhone skal IKKE knuses (Før ny modell er klar)

  1. Jeg hadde egentlig forventet at de sa “Working as intended”, men godt at også perfekte folk hos (cr)Apple kan innrømme feil..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *