Mann ble kvitt Facebookavhengigheten sin

Arild Pettersen har helt siden 2007 brukt all sin tid på Facebook, noe som har gått ut over jobb, familie og venner.

Pettersen bestemte seg nylig for å deaktivere Facebook-kontoen sin for å, som han sier: “Dra problemet opp med roten”.

– Ahh, det er så DIGG, sier Pettersen til NyeNyheter. Som jeg skrev på twitter nå nettopp, så har jeg fått så ekstremt mye ekstra tid nå når jeg sluttet med Facebook – vent litt, skal bare svare på en tweet.

– Jeg savner ikke Facebook litt en gang, jeg er stolt av meg selv, sier Pettersen mens han skriver en ny tweet med mobilen sin.

One thought on “Mann ble kvitt Facebookavhengigheten sin

  1. Jeg savner det heller ikke. Jeg har gått tilbake til det ekte og opprinnelige. Nå står vi parkert uttafor samfunnshuset og sms’er med dem fra Øvrebygda. Dem har også funnet ut av det. Vi blir nok snart flere. Men da må dere kjappe på gutter (og jenter). Det er bare plass til 20 biler her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *