– Tror hullet er for lite

Illustrasjonsbilde på grunn av at vi ikke hadde mulighet til å ta bilde av det aktuelle hullet. Foto http://www.flickr.com/photos/gorillasushi/3164471672/

Etter 25 år og 17 utredninger er de fortsatt ikke enige i om han blir å treffe hullet. Hun mener det er for lite, og at det kan bli vanskelig å treffe når det herjer som verst. Han mener det er tull og er fornærmet over at hun tror en sjømann som han ikke kan treffe hullet etter å ha seilt på havet i en mannsalder.

– Dette er ren uthaling, uttaler han.

En annen kvinne uttaler at hun blir rent oppgitt av dette, nå har dette pågått så lenge at det er på tide å få noe i dette hullet.

 

Red.anm: Vi har ikke satt oss så godt inn bakgrunnen for saken, men kilden kan leses hos NRK. Hvis dere lurer på hvem han, hun, hun andre og ikke minst hullet er.

 

This entry was posted in Arkiv on by .

About Sigurd Hansen

Sigurd Hansen er opphavsmannen til sitatteorien basert på Schrødingers katt. Den tilsier at før noen foretar sitatsjekk er utsagnet både sant og usant. Det oppfordres sterkt til å ikke sjekke sitatene på grunn av usikkerhet rundt de kvantemekaniske konsekvenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *