Den britiske regjeringen vil kle av tenåringsjentene

Det er bekledninger som dette den britiske regjeringen vil ha til livs (Foto: Flickr/The U.S. Army)

Den britiske regjeringen ser med stor bekymring på at tenåringsjentene i landet begynner å dekke seg litt vel for mye til. Dette håper de nå å løse ved å vise frem bilder av en halvnaken Britney Spears.

– Etter den seksuelle frigjøringen på 70-tallet har vi med stor glede sett at kvinner har vist mer og mer hud i det daglige, sier innenriksminister Mark Jones. – Men nå ser vi at det begynner å bli “kult” å dekke seg til, dette vil vi nå bekjempe med nebb og klør.

Den britiske regjeringen har altså måtte ta på seg tenkehetten for å motarbeide den stadige tildekkingen av kvinnehud.

Slik ønsker den britiske regjeringen av tenåringspiker skal kle seg. (Foto: Faksimile fra dagbladet.no)

– Så vi spurte dritdeilige Britney Spears, sier Jones, om hun kunne tenke seg å være vår frontfigur i dette viktige prosjektet. Vi ble så glad da hun takket ja, og nå håper vi virkelig tenåringsjentene i landet tar til fornuft og kler seg skikkelig, det vil si gjerne litt “småslutty”.

Innfører skoleuniform

Utdanningsminister Anthon Moore forteller at de nå vil innføre skoleuniformer.

– Det er viktig å gi tenåringsjentene riktige impulser tidlig i livet, sier Moore. Så nå vil vi innføre skoleuniformer slik at vi sikrer at fremtidige generasjoner er vant til å kle seg “slutty” Også her har vi fått gode råd fra frøken Spears, og vi vil bruke samme uniform som hun brukte i musikkvideoen “Hit me baby one more time”

 

 

Skoleuniformene innføres i skoleåret 2012/2013 (Foto: Klipp fra musikkvideoen "hit me baby one more time")

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *