Benådet kalkun: Jeg var uskyldig i utgangspunktet for faen!

NyeNyheter snakker i dag med en illsint kalkun, som nylig ble benådet av president Barack Obama i den tradisjonelle markeringen av Thanksgiving. Folk flest synes denne markeringen er morsom, men det synes altså ikke kalkunen Pelle.

Illsint kalkun (foto: Flickr/Mark Coleman)

– Hvilke helsikkes syke mennesker er dere egentlig? Raser det fra Pelle. – Jeg er jo smertelig klar over hva som er hovedretten i Thanksgiving, og da jeg ble fanget, forstod jeg hva som lå forut.

Kalkunen Pelle forklarer oss hvordan han i fangenskap var gjennom hele følelsesspekteret, og til slutt aksepterte sin skjebne.

– Først var jeg redd, så forbannet, trist, gren og i det hele tatt.. Men til slutt aksepterte jeg min skjebne, og sa opp jobben og slo opp med damen.

– Så kommer altså dagen da, tenker jeg. Nå skal hodet av. De (menneskene, red.anm) stod samlet rundt meg og filmet og smilte, syke folk.. Så tok de meg oppå bordet og presser meg ned, typisk for å lettere få fri bane når de skal hugge av hodet. Men hva faen skjer? De slipper meg fri igjen? Benådet? Hva i he*** feiler det menneskene, først fanger de en uskyldig kalkun, lar meg lide med tankene mine i fangenskap, hiver meg på slaktebordet, og slipper meg plutselig fri?

Pelle forteller om fremtiden, tapte drømmer, og en vanskelig, om ikke umulig vei tilbake til samfunnet.

– Hva skal jeg gjøre nå liksom? Jeg er ødelagt, jeg har ingen jobb, eks-damen har funnet en ny, og området mitt er overtatt av en annen kalkunhann, sier en tydelig opprørt kalkun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *