Kritiserer nettaviser for å spekulere unødvendig mye i sex

Sjekk rypa! (Foto: Flickr/doom_sellers)

Kvinnegruppen Ottar kritiserer nå norske nettaviser for unødvendig bruk av lettkledde damer for å få folk til å klikke inn på artiklene.

– Nettavisene tyr alt for ofte til bruk av lettkledde damer for å få folk til å klikke inn, ofte har ikke damene noe med artikkelen å gjøre i det hele tatt, sier en oppgitt Hedda Pantzer, pressetalskvinne i Ottar.

Robert Hardon, talsmann fra Pressens Faglige Utvalg (PLU) forstår ikke kritikken fra Pantzer i det hele tatt.

– For oss er det viktig at artiklene i nettavisene følger de til enhver tid etiske normer, og vi kan ikke se det er publisert noe som har overskredet noen grenser, altså hva kommer til unødig bruk av kvinner.

Hardon forteller oss om en klage fra Ottar som virkelig brant seg inn i hukommelsen hans.

Faksimile fra nettavis som skrev om fordelene (og bakdelene) med gasskomfyr kontra elektrisk (Foto: Flickr/graciehagen)

– Jeg husker da en nettavis skrev en artikkel om gasskomfyrer, fordeler og bakdeler med dem kontra elektrisk. Da mente Ottarfolkene at nettavisen unødvendig hadde spekulert i å ha med en dame i undertøy, og at det liksom var irrelevant i forhold til artikkelinnholdet. – Altså, hallooo, kokooo, tøyser Hardon mens han lager en sirkelbevegelse med pekefingen mot tinningen.

– Nei, sier Hardon, nettavisene må bare kjøre på, avslutter han med ekstra trykk på “kjøre på” samtidig som han hever på øynebrynene og smiler med ett ordentlig fårete glis.

4 thoughts on “Kritiserer nettaviser for å spekulere unødvendig mye i sex

  1. Det var unødvendig mye “Vask” i det bildet der, og for det første.. var det bare jeg som tenkte, komfyr når teksten under bildet var komfyr?… altså.. det står jo ikke halvnaken jente ved siden av komfyr. Komfyren er ganske fremtredende. OG IGJEN, teksten under bildet forklarer bildet perfekt. Hun har både gode fordeler og bakdeler. Selv om det ikke har noe med komfyren å gjøre. Its like an easter egg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *