Tjener fett på å selge folk flest drittprodukter med egenskaper folk flest beundrer

Det norske selskapet Elektrolur AS har spesialisert seg på å forske på hvilke egenskaper i tekniske dippedutter folk flest vil ha, og selge dem drittprodukter med de tekniske egenskapene folk flest vil ha.

Elektrolurs nye 104 megapixelkamera (Foto: Flickr/d'n'c)

Første produkt ut er ett rimelig 104 megapixel kamera.

– Vi har stor tro på dette kameraet, sier produktansvarlig Petter Mart, og vi skal ha det klart til julesalget i desember. Veiledende pris vil være 199,- kroner.

Mart forteller oss hvordan de underveis i researchen før produktutviklingen fant ut at det eneste folk flest blir imponert over på kameraer, er antall megapixler.

– Derfor bestemte vi oss for å lage ett billig drittkamera, som setter nye standarer innen interpolering, sier Mart. – Det fine er at folk flest ikke aner hva interpolering er for noe, så når vi skriver “104 megapixler med ekstreminterpolering” på esken, tror folk flest at det er en god ting, humrer han.

PC neste

– Etter jul kommer vi med en egenutviklet PC, sier Mart. Eller, egenutviklet og egenutviklet fru blom, sier han lurt. Vi har kjøpt inn en “årgangs PC” fra ett uspesifisert år, og putter inn en harddisk på 2 terabyte.

Mart sikler idet han forklarer hvor mye penger de skal tjene på folk flest, som synes en pc er imponerende når den har romslig lagringsplass.

One thought on “Tjener fett på å selge folk flest drittprodukter med egenskaper folk flest beundrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *