Bruker sex til å avgjøre nedleggelser av fødestuer

Dersom du ønsker beholde fødestuen i din kommune vil det muligens være lurt å gi denne mannen oppmerksomhet når han besøker ditt hjemsted. Ekspedisjonssjef i Helsedepartementet Peter Bjorvatn ønsker å revidere den tidligere planen til regjeringen.

Peter Bjorvatn (privat bilde) (Foto: Flickr/brostad)

Jeg kommer til å sitte på barer i de forskjellige kommunene og se hvor behovet for barselsavdelinger er størst. Dersom ingen kvinner kommer bort og forsøker å sjekke meg opp, er det åpenbart at det ikke er behov for en slik avdeling der. De må jo åpenbart ha sex for å trenge noe slikt.

Bjorvatn kan fortelle at metoden fungerte utmerket sist regjeringen avgjorde hvilke kommuner som skulle få beholde barselavdelingene. Sist jeg var i Ålesund lå jeg med over fem damer. Det var veldig hyggelig, bortsett fra at de fleste gråt både når de kom og gikk. Det må ha vært gledestårer, tror Bjorvatn.

Han planlegger å bruke tiden frem til sommeren for å fatte sin beslutning, og kommer til å annonsere i god tid i forveien hvilke barer han kommer til å befinne seg i. “Dette blir forhåpentligvis ikke bare jobb, jeg håper jo jeg får tid til å kose meg litt på denne rundreisen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *