-Sex fører til Eurabia!

I en pressemelding erklærer Norwegian Defense League at sex fører til en raskere muslimsk overtakelse av Norge.

Oscar Johannessen advarer NDL-medlemmer mot å ha sex. (Foto: Flickr/dizfunkshinal)

“Vi har i det siste merket at sjansen for å bryte ut av organisasjonen øker betraktelig dersom vedkommende skaffer seg kjæreste eller har tilfeldig sex“, forklarer talsmann for NDL Oscar Johannesen. “I begynnelsen trodde vi dette måtte bero på tilfeldigheter, men vi ser nå en klar sammenheng mellom sex og utmeldelse av organisasjonen. Menn som får seg kjæreste ønsker plutselig ikke lenger å kjempe mot tvangsislamiseringen av Norge.

Johannesen har tidligere gått ut og advart mot å flytte ut av foreldrenes kjellerleilighet og skaffe seg jobb, men nå ser også sex ut til å være noe som skader organisasjonens oppslutning. “Det må være noe i den seksuelle handlingen som gjør at plutselig ønsker sharialov og tvungen burka på alle norske kvinner.”

Han planlegger selv å ikke delta i seksuelle handlinger inntil de oppdager hva det er som gjør at folk melder seg ut etter å mistet jomfrudommen. “For øyeblikket anbefaler vi alle fiender av snikislamisering av Norge å holde seg borte fra boligannonser og jenter.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *