Slik får du Torgeirs nye look

NyeNyheters moteredaksjon gir deg tipsene – nå kan DU bli som Torgeir Hansen!

Foto: Flickr/Lone_f

Torgeir Hansen er kjent for sin flørt med eksperimentelle kleskombinasjoner og hårstyling. NyeNyheter har analysert Hansens nye vinterlook, og gir leserne tipsene for å bli som han.

Slik styler du håret:

1. Er håret veldig bustete, kan du fukte det lett med kam, eller en våt klut. Lukter du generelt dårlig, kan du vurdere å dusje istedenfor.

2. På Rema 1000 kan du kjøpe hårvoks fra Define. Denne koster gjerne en del penger (60,- til 80,- kroner) men er du ikke villig til å betale litt for utseende, må du nesten godta at du aldri kan bli som Torgeir. Ta en dugelig klump voks fra boksen, gni den inn i hendene og jobb den inn i hele håret. Her er det viktig å tenke på at voksen skal forme håret helt fra hodebunnen av, og dermed må den masseres godt inn.

3. Dersom du får flass av voksen, kan dette enkelt løses med Head & Shoulders,  denne er rimeligst på Europris.

Det handler om attitude

Du skal bære klærne, de skal ikke bære deg. Husk at grått alltid vil matche grått, og en olabukse er ett tidløst plagg som i kombinasjon med mønstret genser aldri kan gå galt.

Knapper du igjen genseren, signaliserer du at du er mystisk, samtidig som du viser villighet til å åpne deg. Høy hals er inne for tiden, og kan også fungere som en effektiv forebygger mot influensa. Her er alt gjennomtenkt.

Her får du kjøpt produktene og plaggene

Genseren er kjøpt på Sparkjøp, buksen på Coop OBS! Den høyhalsede undertrøyen fra H&M. Define voksen er, som vi allerede har vært inne på, fra Rema 1000 og shampoo fra Europris.

Har artikkelen inspirert deg? Post gjerne bilder av din nye look på Facebooksiden vår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *