Utfordrer det ukjente – henger opp taklistene

Stort engasjement for å stoppe hendelsen

Her vil mannen spikre opp taklistene (Foto: Flickr/phil_g)

Politiet i Hordaland fikk i dag en uvanlig melding inn til nødsentralen. En mann i 40 årene ser ut til å ville snekre opp taklistene i gangen, etter å ha hatt de liggende i 15 år.

– Dette er fryktelig, vi kan ikke la han gjøre dette, sier eksperter verden over. Ingen vet konsekvensene av denne handlingen, all den tid det aldri har skjedd før. Skal han henge opp listene, må det i alle fall skje under kontrollerte forhold, vi kan ikke utfordre det ukjente på denne måten.

Sjokkert kone

– Min mann og jeg pusset opp huset for rundt 15 år siden, sier Henriette Kleppemyr. Vi kjøpte selvfølgelig inn taklister, og etter å ha balansert oss rundt dem i to år, la vi dem i boden som vanlige folk. Jeg trodde aldri Knut skulle gjøre alvor av tytingen min om å spikre dem opp.

Naboene har klart sagt i fra at det er svært uetisk å gjøre slikt rett ved siden av deres egne hjem.

– Tenk om hele borettslaget skulle bli slukt i ett synkehull, eller most av en asteroide, sier nabo Gunnhild Fredriksen bekymret. Jeg synes nesten dette er litt okkult, muligens, eller sykt i alle fall.

Fredriksen mener at først og fremst må myndighetene gå inn og stoppe Kleppemyr, men dersom dette ikke er mulig, må de vise ansvar ved å ha klar beredskapstropper fra heimevernet, og gjerne en eksorsist eller to, sånn for sikkerhets skyld.

– En kan jo aldri være forberedt nok i møte med det ukjente, sier den bekymrede naboen.

«Skal fa** meg gjøre det»

Knut Kleppemyr selv er fast bestemt på å henge opp listene, og gir fullstendig blaffen i eventuelle farer med dette.

– Nå har kjerringa mast på meg i 15 år om å henge dem opp, når jeg nå har bestemt meg for å gjøre det – ja, så skal det fa**en meg gjøres.

Ingen måte å stoppe ham på

Myndighetene har foreløbig ikke funnet noen måter å hindre ham å henge opp listene på, men sier mellom linjene at de anbefaler folk å ta saken i egne hender.

– Vi kan ikke stoppe ham med loven, så da anbefaler vi folk å myrde Knut før han får hengt opp listene, for the greater good, som de sier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *