Theilena-Mai husker ikke navnet på ungen sin

Moderne mennesker liker ofte det unike og nyskapende. Det gjelder alt fra interiør, klesstil og i dette tilfelle navn på barnet. Men av og til kan dette føre til uvanlige problemer, slik det gjorde for Theilena-Mai (27)

Theilena-Mai elsker litt sofakos med ungen sin (Foto: Flikcr TriggerHappyDave & HellN)

Vi møter henne hjemme i den ultramoderne sofaen i en toppleilighet på Oslos vestkant.

– Åh, jeg elsker min lille snubbe-dubbe, sier Theilena-Mai. Det er jo på moten å ha barn for tiden, så dette passer meg helt perfekt. Eneste problemet er at jeg ikke klarer å huske hva ungen heter. Vet jeg fant på ett moderne og unikt navn, lurer på om det var noe med a-a-leithi.. nei, fuck asså, jeg aner ikke. Kaller han bare for snubbe-dubbe, tjihi.

Theilena-Mai synes ikke det gjør så mye å ikke huske navnet på barnet sitt.

– Altså, det er jo ikke så farlig da, begynner allerede å bli litt lei ungen, må jeg innrømme, så jeg tenkte å gi den til Fretex eller noe neste uke. Mye bråk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *