Død person saksøker medium

I går gikk Karoline Pettersen (1928- 2003) til søksmål mot mediet Elisabeth Fløysand etter at Pettersen føler seg grovt feilsitert etter en seanse. Enkemannen Peter hadde oppsøkt Fløysand for å få vite hva Pettersen mente om skilsmissen til deres datter, og mediet hadde svart at hans kone var trist, og hun håpte de ville finne tilbake igjen. Dette hevder Pettersen at hun aldri fortalte mediet.

Medium Elisabeth Fløysand (Foto:Flickr/GregPC)

«Jeg likte aldri min svigersønn og jeg er glad for at min datter endelig har tatt et fornuftig valg», forteller Pettersen til NyeNyheter. «Samtidig fortalte jeg at jeg ikke likte skjortene han går med, at huset trenger å bli malt og at jeg ikke liker rosene på graven min. Dette fortalte ikke mediet til mannen min.»

Fløysand på sin side hevder at det ikke var meningen å bringe videre galt budskap, men at det den kvelden var noe vanskelig å få kontakt. «Enkelte av spørsmålene var det umulig å få et tydelig svar på, så det kan hende at jeg hørte litt feil.» Hun lover å lytte mer nøye neste gang, men minner om at enkemannen var fornøyd. Samtidig påpeker hun at hun ikke tidligere har fått klager fra døde mennesker som føler seg feilsitert.

Dette er imidlertid ikke Karoline Pettersen enig i. «Jeg har snakket med mange døde mennesker, mange er misfornøyd med hvordan budskapet deres blir videreformidlet, og det er nesten som om enkelte av dem bare gjetter.»

Samtidig er hun sjokkert over hvor dårlig enkelte av mediene lytter til budskapet fra den andre siden. For en måneds tid siden var jeg tilstede ved en seanse, og jeg skrek «Karoline» til jeg ble hes, men alt mediet spurte om var «Kjenner dere noen som begynner på P? Eller M? Eller K? Hører hun ikke bedre etter burde hun finne seg en annen jobb», forteller Pettersen.

One thought on “Død person saksøker medium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *