Engel innrømmer: Jeg står bak hestestemmen som lurte Märtha Louise

Angrer på practical joke, selv om det var ustyrtelig morsomt

Engelen Trond-Willy forteller om sitt ungdomssprell (Foto: Flickr/Feeling My Age)

Engelen Trond-Willy står nå frem og forteller om sitt ungdomssprell, hvor han altså lurte prinsesse Märtha Louise til å tro at hun snakket med hester.

– Jeg var ung og uerfaren, sier engelen Trond-Willy. Jeg ser nå i etterkant at dette var svært lumpent av meg, men til mitt forsvar må jeg si at jeg visste jo fanken ikke at det var selveste prinsessen jeg tullet med. Det begynte forsåvidt ganske uskyldig. Jeg streifet litt rundt omkring, og kom etterhvert over en jente som fortvilet prøvde å kommunisere med hesten sin. Som en ren impulsiv handling, stilte jeg meg ved siden av hesten og svarte henne.

Engelen tar fullstendig avstand fra handlingen sin, og ønsker å beklage det hele.

– Jeg er blitt voksen nå, og tar avstand fra slikt tøys. Jeg advarer faktisk mot denne type tull i den nye boken min, “Menneskenes hemmeligheter”, oppfølgeren til min bestselger “Møt ditt menneske” 

Märtha Louise ikke første offer

NyeNyheter sitter på opptak fra andre offer for Trond-Willys hestespøk, se det her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *