Foreldre raser: Dagens tv-spill klarer ikke holde på barnas interesse en hel helg

Fører til at foreldre må være med ungene sine. I HELGEN

Nå er de rolige og alt er fint, men de går lei etter bare 6-7 timer (Foto: Flickr/Neeta Lind)

En gruppe foreldre som desperat vil slappe av i helgen raser nå over den slappe tv-spill bransjen. De mener at dagens spill er alt for dårlig designet.

– Mine barn blir lei tv-spill etter bare 6-7 timer. Når de er oppe klokken 08:00 i helgen, vil det si at fra og med klokken 14-15:00 om ettermiddagen må jeg selv gjøre et eller annet dødfødt med ungene mine, sånn kan vi ikke ha det i 2012, sier Einar Berentsen (55), far til Espen (4) og Lars (6).

Krever spill som gir større innlevelse

Gruppen har enkle krav. De krever tv-spill med innhold som rett og slett får barna til å leve seg veldig godt inn i spillverdenen. Dermed håper de på at ungene holder ut helt til de skal legge seg.

– Vi står klar med penger å kjøpe spill for vi, sier Berentsen. Spillprodusentene må bare komme på banen så fort som mulig, helst før fotballsesongen er i gang.

5 thoughts on “Foreldre raser: Dagens tv-spill klarer ikke holde på barnas interesse en hel helg

  1. Jeg skjønner disse foreldrene utrolig godt! Det er et utrolig tiltak å måtte finne på “et eller annet dødfødt” prosjekt med barna, når alt man egentlig vil gjøre er å sitte på facebook/ se fotball og kose seg med noen kalde :) Spillprodusenter: SKJERP DERE!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *