Mann advarer mot å lese Englenes Hemmeligheter – nå er det fjær OVERALT

Blir pokker ikke kvitt fjærne igjen

Blir pokker ikke kvitt fjærne igjen (Foto: Mr. Home Alone)

Henrik Listen kjøpte nylig Märtha Louses nye englebok, og leste den på strak arm. Etter å ha forsøk å kommunisere med engler, har et digert problem oppstått hjemme hos ham – dukker stadig opp hauger med fjær, overalt.

– IKKE LES BOKEN! Er den klare talen fra meg, sier Listen irritert mens han pirker ut noen små dunfjær fra munnviken. Hele leiligheten min er totalskadet av fjær. Dassen er potte tett, elektronikk kortsluttet, og alle matvarene i kjøleskapet er bare å kaste. Uansett hvor mye jeg fjerner, dukker det stadig opp flere fjær.

Listen ser to muligheter for fremtiden.

– Enten klarer noen hjelpe meg å bli kvitt denne elendigheten, ellers blir jeg nødt til å gjøre det beste ut av situasjonen sier Listen. Hvor mye tror du en pute med englefjær kan selges for? avslutter han.

 

One thought on “Mann advarer mot å lese Englenes Hemmeligheter – nå er det fjær OVERALT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *