Ingen så reklamefilm om ny PVR dekoder med mulighet til å spole over reklamen fordi alle spolte over den

Det hadde vi ikke tenkt på, sier produsenten

Torstein Holm i Peve Errias slite med å få ut informasjon om sin nye PVR dekoder (Foto: Flickr/KOMUnews)

Produsenten Peve Erria, som leverer bokser til både Viasat og Canal Digital sliter med et enormt problem som kan være kroken på døren for selskapet. Ingen kjøper nye dekodere av dem, fordi ingen vet om dem.

– Katastrofe! sier Peve Errias produktsjef Torstein Holm . Her har vi lagt opp hele forretningsideen vår på å selge nye dekodere hvert år. Hver ny modell har bittelitt større harddisk, og nytt design. Men nå får vi ikke solgt en eneste en, fordi ingen vet om dem. Vi har kjørt en massiv reklamekampanje de siste månedene som viser hvor lett det er å spole over reklamen. Problemet er bare at vi brukte samme type reklamefilm til vår forrige modell, så nå spoler alle over vår nye reklame, sukker Holm.

Holm forteller at problemstillingen kom helt uventet på dem, og har som siste mulighet engasjert en rekke folk innen alternativ markedsføring.

– Blant annet prøver vi å få nyhetssider til å indirekte reklamere for produktene våre, som har 50 gigabyte større harddisk, og enda kulere utseende, og koster bare 1990,- eller 1,- hvis du binder deg til leverandøren din i 1 år (totalpris 4394,- første år) og som kan kjøpes i din nærmeste elektrobutikk.

One thought on “Ingen så reklamefilm om ny PVR dekoder med mulighet til å spole over reklamen fordi alle spolte over den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *