KrF politiker trekker seg fra alle verv

Fersket i uansvarlig kaffedrikking etter 21:00 mens han lystet seg med Baywatch episoder

KrF oppgitt - og litt stolte - over å ha sin egen skandalepolitiker (Foto: Flickr/HerryLawford)

Partiledelsen i KrF har i morgentimene hatt en pressekonferanse rundt skandalepolitikeren Alf Henrik Thesen. Thesen er avslørt i å drikke kaffe lenge etter klokken 21:00, samt å ha sett på den svært umoralske tv-serien Baywatch.

Ville lære seg livreddning

Da partiledelsen ble gjort oppmerksom på mistankene mot Thesen, dro de av eget initiativ hjem til ham for å gi ham muligheten til å legge kortene på bordet.

– Thesen forklarte oss først at han prøvde å tilegne seg nyttige kunnskaper om livredding, sier nestleder i KrF Simen Fredriksen. Dette hadde vi vanskelig for å tro på, så etter å ha søkt Gud sammen noen timer, kom hele sannheten frem. Thesen likte å se på lettkledde damer løpe fritt på stranden.

Kaffedrikkingen fungerte som et ekstra stimuli for å holde seg våken nok til å klare tre episoder på rappen.

– Ekstremt farlig og uansvarlig å blande kjemiske stoffer som endorfiner og koffein, dette skal, og da mener jeg SKAL ikke skje blant KrF politikere, forklarer Fredriksen.

Thesen trekker seg nå fra alle verv i KrF. Partiledelsen har forståelse for dette.

– Jeg har respekt for at Thesen tar konsekvensen av handlingene sine, forteller Fredriksen. Samtidig må jeg jo få lov å si at jeg er litt stolt også. KrF kan også være et litt bad-boy parti, med skandaler og det hele.

One thought on “KrF politiker trekker seg fra alle verv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *