Inviterer russ på “Nei takk jeg tar brus, Jesus er min rus” samling

Hippe ungdomsspastorer forklarer at russetiden uten alkohol er GØY GØY GØY!

De hippe ungdomspastorkompisene vil vise ungdom den rette vei (Foto: Flickr/Alan Light)

Russetiden er allerede godt i gang, og ungdomspastorene Roar Knutsen og Eskil Rogersen bruker anledningen til å invitere russeungdom på “Nei takk jeg tar bruk, Jesus er min rus” samling.

– Ungdom vil egentlig ikke drikke alkohol, feste og kysse på mennesker de ikke tenker gifte seg med, forklarer Eskil oppriktig. Hos oss kan de ta del i gleden ved å “frike ut” og lage vafler med for eksempel blå konditorfarge, sier han mens han humrer så brillene nesten detter av.

Pastorene mener at ungdom kan lære mye av en kveld hos dem.

– Jesus sier at vi skal bruke tid med de fortapte, så for å ha noe å “friste” ungdommen med, så kjører vi på med Beatles og John Fogerty musikk i kaféen forteller Eskil. – vi er litt crazy, men det er crazy for Jesus legger kompisen Roar til.

Men lagde ikke Jesus egenhendig vin av vann?

– Hehe, det var alkoholfri vin, forklarer Roar rask.

Så er du russ, er du velkommen til “Nei takk jeg tar brus, Jesus er min rus” samling i kveld hos misjonssambandet I Oslo. Arrangement varer fra rundt 17:00 til 22:00.

– Litt sent, vi vet, men ungdommen liker jo å være oppe til sent på kveld avslutter Roar.

4 thoughts on “Inviterer russ på “Nei takk jeg tar brus, Jesus er min rus” samling

    1. eg er einig. sjølv var eg med på å rydde i den lokale kjyrkjeklellaren no nyleg. vi gjorde klart til “vaffler, boller og brus med jesus”-aften. de små speiderguttene har to artige timer forran seg. vi tok også rådet om rød konditorfarge, så takk gud for den.
      må gud være med dere alle sammen

      1. Vi er heldige som har slike ildsjeler som deg steinar! Herren og hans disipler takker deg. Du skal vite at med den gode innsatsen du utøver i Guds samfunn kommer til gode for oss alle. Takk. og Gud vere med deg. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *