Skjorter ugyldig som betalingsmiddel fra og med 2013

SKYND DEG Å BRUKE OPP LIGGENDE SKJORTER!

Kan ikke lengre brukes som betalingsmiddel (Foto: Flickr/ andrew.wippler)

Norges Bank melder at fra og med 2013 vil ikke lengre skjorter være gyldig som betalingsmiddel. Banken begrunner dette med at skjorter som valuta er et for diffust begrep. Ting som “koster skjorten” vil fremover måtte være priset til et klart beløp i kroner. Eksempelvis vil en fin bukse kunne koste 1799,-.

Du vil kunne veksle inn skjorter hos Norges Bank frem til utgangen av 2018.

Har du eldre strøkne skjorter som aldri har vært i bruk liggende, bør du revurdere å veksle dem inn. Disse skjortene vil nemlig fort kunne få stor samleverdi. Men har du ordinære brukte krøllete skjorter liggende, må du skynde deg å bruke dem opp før året er omme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *