Lanserer FunKeeper

Appen for folk som liker en god tv-økt

Funkeeper

Du kjenner sikkert følelsen. Du har nettopp sett alle 6 Star Wars filmene på rad mens du kontinuerlig har konsumert ulike typer godteri. Så sitter du der, fornøyd med din egen utholdenhet og antall konsumerte kalorier. Men du får ikke delt det med noen. Ingen på Facebook får gleden av å vite hva du nettopp har gjort.

Dette vil appen FunKeeper endre på.

– Vi så et tomt hull i markedet, forteller app-utvikler Henry Stiansen. Dermed satt vi oss ned i tenkeboksen og definerte noen områder av fysisk forfall vi kunne måle.

Stiansen forteller om hvordan GPS og triangulær posisjonering brukes for å måle hvor lenge brukeren klarer å la være å bevege på seg.

– I tillegg til det, måler vi antall spiste kalorier. I utgangspunktet måler den snittet av kaloriinntak under filmtitting. Ønsker man 100% riktig måling kan man klistre en lasermåler på innsiden av kinnet. Dette er ekstrautstyr som kobles opp mot telefonen via Bluetooth.

FunKeeper inneholder alt du trenger for å måle filmmaratonen. Kjøper du FunKeeper Pro får du med nyttige matoppskrifter og kuponger på digg direkte i appen.

Integrasjon mot Facebook

– Etter endt økt, kan man skryte av innsatsen sin for andre. Under ser du et eksempel fra fra min Facebookprofil, avslutter Stiansen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *