Fant 50 år gamle Instagrambilder på loftet!

Falmende bilder funnet i 50 år gammel eske.

Kåre Fredriksen (16) fant 50 år gamle Instagrambilder (Foto: Flickr/bcmom)

Kåre Fredriksen (16) hadde fått som sommerjobb av farmor og farfar å rydde unna litt på loftet deres. Her skulle unge Fredriksen oppdage noe ytterst sjokkerende. I bunnen av en gammel eske, fant han flere titalls bilder som han skulle lære at ble tatt av besteforeldrene tidlig på 60 tallet. Bildene hadde instagramfiltre på seg, og Fredriksen måtte alvorlig klø seg i hodet mens han kjente gåsehuden vokse. Det fantes vel ikke iPhone på 60 tallet? Eller til og med Android?

– Ja han Kåre fant noen artige minner i den esken ja, forteller Hilda Fredriksen (76). – Nei, han har rett i at vi ikke hadde sånn iPod på den tiden, legger farfar Gustav (79) til. Hvorfor bildene har sånn effekt som Kåre sier, aner jeg ikke, men jeg synes bare det er morsomt jeg da.

Må være juks

Fotoeksperter NyeNyheter har snakket med, fester heller liten tiltro til Kåres historie

– Nei, her har nok ungdommen holdt dere for narr, forteller Espen Karlsen, fotoekspert oss. Ungdommen må nok bare ha printet ut bilder fra telefonen sin som en spøk. Typisk nettaviser å hive seg over slikt nå i agurktidene, humrer Karlsen gledelig.

Fant senere sort/hvit bilder

Like før denne saken gikk i trykken, kontaktet Kåre redaksjonen igjen. Etter å ha rotet mer rundt på loftet, fant han nå en bunke med sort/hvit bilder også. Enda eldre bilder, i følge besteforeldrene.

– Nå begynner jeg selv å lure på om noen tuller med oss, forteller Kåre. Hvordan i huleste skulle de klare å ta sort/hvit bilder for 70 år siden uten en eller annen App?

One thought on “Fant 50 år gamle Instagrambilder på loftet!

  1. Grunnleggende kunnskapsmangel, men fenomenet er beskrevet av Erich von Daniken, der han prøver å forklare hvordan primitive mennesker opplever ukjent teknologi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *