Mann (29) publiserte nyhetsartikkel istedenfor å rydde kjøkkenet

Virket så grådig kjedelig å ta ut og inn av oppvaskmaskinen

Foto: Flickr/goblinbox

Lørdag kveld, ca klokken 20:31 ble en nyhetsartikkel publisert på det norske nettstedet nyenyheter.com. Artikkelen ble skrevet av en 29 år gammel mann som egentlig skulle rydde kjøkkenet.

– Det stemmer at kjøkkenet er rotete, og min kone ba meg rydde det. Men på tross av dette valgte jeg å skrive artikkelen og publisere den. Det var nemlig mye kjekkere enn å rydde, forteller den giddalause journalisten.

Skal rydde

Journalisten lover på tro og ære å rydde i løpet av kvelden.

– Nå når artikkelen er publisert, skal jeg rydde kjøkkenet. Rett etter jeg har sjekket Facebook , mail og sett et par musikkvideoer på YouTube, så Facebook  igjen, også VG, også mail igjen, også YouTube også Facebook og VG. Så skal jeg. Rett etter jeg har sjekket hvor mange “likes” og sånt artikkelen jeg la ut har fått på Facebook.

Rydder antagelig ikke

– Men det er jo ikke krise om jeg ikke rekker det i dag, det kommer jo en dag i morgen også, og rotet drar jo ikke akkurat noe sted, hehe – avslutter mann (29)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *