Guds enbårne sønnesønn hektet på Angry Birds

Forsømmer viktige oppgaver som å lære de lærde

Jesus Jr. hektet på iPad (Foto: Flickr/aalborgstift)

Tiden har i hundrevis av år vært overmoden for en saftig apokalypse. 2000 år er gått siden Jesus korsfestelse og lovnader om at jordens undergang snart skulle komme. Den Allmektige Gud har på sine gamle dager dog blitt noe rundere i kantene, og sendte for 12 år siden sin enbårne sønnesønn Jesus Jr. til jorden for å, i følge ham selv “i alle fall gjøre noe”. Jesus Jr. har obligasjoner på å overta jorden og drive den videre dersom vi skulle være verdige.

– Jeg tenker på at da guttungen var på jorden for et par tusen år siden, klarte han fint å stå i mot samfunnets fristelser, og konsentrere seg om oppgaven sin sier Gud. Nå vet jeg at jeg lovet en apokalypse “snart”. Selv om jeg er mann, innser jeg at å si “snart”  i 2000 år er å dra strikken litt vel langt. Derfor valgte jeg å sende min enbårne sønnesønn til jorden slik at han kunne redde dere alle dersom han mente dere var verdige.

Nye-Nye Testamentet på vei

– Samtidig som jeg sendte sønnesønnen min ned, begynte jeg å kladde litt på nye-nye testamentet til dere. Men nå må jeg muligens legge hele prosjektet på is sukker Gud.

Undervurderte moderne materielle goder

Den Allmektige undervurderte tiltrekningsgraden mot de moderne materielle godene, og ser med ergrelse at Jesus Jr. slett ikke underviser de lærde og helbreder de syke. Jesus Jr. spiller bare på iPad hele dagen lang.

– Dette var virkelig en strek i regningen, forteller en oppgitt Gud. Men men… your loss – nå får det vel bli dommedag på sikt likevel. Snart…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *