Innfører lekkasjer av private meldinger for å gjøre Facebook “mer morsomt”

Det populære nettsamfunnet blir snart enda morsommere med “Facebook Woops”

Facebook har i dag lagt ut en pressemelding om at de nå innfører en algoritme som gjør at utvalgte private meldinger blir lekket ut på din offentlige profil. Dette for å gjøre Facebook enda mer åpent og morsomt å bruke for nysgjerrige “venner”.

– Facebook sin nøkkel til suksess har i alle år vært folks mulighet til å være latterlig under fullt navn smiler Børge Banken i Facebook. Etter fem års drift legger fortsatt folk ut fyllabilder der de liksompuler kompisen sin – bilder som også bestemødre og arbeidsgiveren selvsagt får med seg. Folk fortsetter å publisere pinlige meninger om politikk og samfunn, og enda synes mange av brukerne våre det er fornuftig å legge ut meldinger som “Jg er lei meg i dag :'( Ikke spør hva svarer ikke på hvorfor”

Banken forteller oss at med tiden reagerer vi likevel mindre og mindre på idiotien fra “venner” og familie, og det er nettopp her Facebook Woops kommer inn.

“Woops” vil opprettholde WOW faktoren

– Vi ser at “WOW” faktoren rundt de skandaløse tingene folk frivillig legger ut, daler noe. Vi har rett og slett blitt så vant til å se “venners” dumskap at vi er delvis herdet. Ved å lekke tilfeldige meldinger som gjerne inneholder saftig sladder, eller svært personlig informasjon, tror vi nå at vi kan underholde på samme nivå vi alltid har gjort i minst 5 år til, avslutter Banken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *