Ayatollah med musikkvideohyllest til Norge

I en ny musikkvideo hyller Irans ayatollah, Ali Kahmenei Norge og ber muslimene verden over å stoppe demonstrasjonene. Utnevnelsen av en muslimsk statsråd skaper begeistring.

Nyenyheter har ringt Irans mektigste leder. – Vi googlet Norway+muslim og fikk opp at dere nylig fikk en muslim(Hadia Tajik red anm) som kulturminister, forklarer Kahmenei da vi spør ham om bakgrunnen for den uvanlige hyllesten. – Vi har jo hørt om de gledelige påstandene om snikislamisering, men det har vi til nå trodd bare var oppspinn, sier Irans øverste leder. Nå viI han ikke utelukke at familien kan suppleres med en norsk kone.

På videoen rapper Kahmenei, her er et av versene:
Go, go, go, Tajik
‘Cause it’s your birthday
We gon’ party like it’s yo birthday
We gon’ destroy like it’s your birthday
And you know we don’t give a ****
It’s Norways birthday!

Videoen er lagt ut på Kahmeneis youtubeprofil, men vil også bli sendt på MMTV (Muslim Music TV).

Hvorfor er det så viktig med en muslimsk minister?
– Tenk hva han vil kunne gjøre for anstendig bekledning, moderne avstraffing, koranskoler og kjøttslakting, svarer ayatollahen tydelig fornøyd. Han lover nå at Iran skal gå inn med økonomisk bistand og utviklingsprogrammer. – Siden dere kopierer vår måte å leve på, skal vi selvsagt hjelpe dere med helsevesenet og ytringsrettighetene. Det blir ikke regjeringsskifte med det første, lover Ali Kahmenei.

Nyenyheter påpeker så at det ikke er en mann, men en kvinne som har fått jobben. – Haha, er det “Lur en venn” på Energy som ringer, ayatollahen ler høylytt. – Husker sist gang dere ringte, da skulle dere ha meg til å tro at det fantes muslimer som ikke støtter terror. Dødsmorsomt!

20120922-201809.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *