Hvor er moralen hen, nordmenn?

Vi er utro mot de vi er utro med som aldri før

Illustrasjonsfoto, NyeNyheter vet ikke om dette paret er utro. (Foto: Flickr/NeoGaboX)

 

En undersøkelse viser at moralen hos nordmenn nå er på et historisk lavt nivå. Den moderne kjernefamilie med mine/dine/våre og elskere på si er i ferd med å slå sprekker.

Økende utroskap mot elskere og elskerinner

7 av 10 spurte innrømmer nemlig at de er notorisk utro mot dem de er utro med. Forklaringen er at de søker økt spenning i hverdagen.

– Altså, når kona er blitt gammel, og elskerinnen min er blitt gammel så må jeg liksom ha noe nytt for å få den samme “rusen” av forelskelse, forteller en mann som ikke ønsker navnet sitt på trykk. – Det er omtrent som med kredittkort. Når det ene er brukt opp, er det jo bare å skaffe seg et nytt, friskt ett, legger han til.

Foto: Flickr/ M. Manning

Pastor etterlyser nytenkning

Pastor i frimenigheten “Bibelens gode venner” Harry Storebø (46) etterlyser nå en debatt rundt denne praksisen som han mener er forkastelig.

– Når jeg ser på Norge i dag, tenker jeg at vårherre angrer seg litt for å ha lovet å aldri sende en ny syndeflod, sier Storebø. Men jeg tror tiden er moden for å tenke nytt, så derfor inviterer vi deg til å sette inn penger på konto 5434.24.56754 avslutter pastoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *