Familiefar holdt på å legge fra seg mobiltelefonen

Tobias Einarsen (36) har lenge slitt med dårlig samvittighet ovenfor barnet sitt grunnet avhengighet av å bruke smarttelefonen sin. Alt for ofte finner han seg selv i å bruke tid på telefonen istedenfor barnet sitt.

Skulle til å legge fra seg mobilen for å spille brettspill eller noe med datter (13)

Jeg tenkte å ta et oppgjør med min egen avhengighet forteller en åpenhjertig far. Jeg har vel brukt mesteparten av tiden min på dette helt siden jeg fikk min første smarttelefon for 6-7 år siden og nå fikk nok være nok. Rett før jeg skulle logge av for godt fikk jeg en venneforespørsel av min datter på Facebook.

Føler seg mer knyttet til datteren

Etter vi ble venner på Facebook har jeg lært mye om min datter forteller Einarsen. Her om dagen fikk jeg vite at hun driver med turn og fotball, aktiv jente hun der.

Må muligens legge fra seg mobilen likevel

Einarsen har nylig funnet ut at han har et barn til, en gutt på tre år.

Min datter la ut bilder av en liten søt gutt på Facebook her om dagen. Dette viste seg å være min sønn, noe som hadde gått meg hus forbi at jeg hadde fått. Nå vurderer jeg å bruke tid med sønnen min og tenker å slutte å sitte med mobilen hele tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *