Bind ungene fast i julen

Slik unngår du dårlig samvittighet dersom du vil drikke alkohol i julen

Håndjern fungerer utmerket godt
Håndjern fungerer utmerket godt

Julen er en tid for å kose seg. Juleøl, akevitt og deilig vin er bare noen av godsakene vi gleder oss til. Et lite skår i gleden er den dårlige samvittigheten vi kan få ovenfor barna våre når vi begynner å bli fulle.

Eksperter anbefaler derfor å binde ungene fast i julen slik at de ikke vil føle ubehaget ved å omgås fulle voksne.

– Det er mange måter å binde barn fast på, men det aller beste er håndjern, da disse er laget av svært sterke materiale og er relativt behagelige å ha på seg lenge forteller familierådgiver Roger Karlsen. Mange hjem har håndjern liggende, for eksempel i nattbordskuffen til mor.

– Alternativt kan man bruke duct tape eller tau, men pass på å ikke blokkere blodgjennomstrømningen advarer Karlsen.

Tåler fint fastbinding i opp til 48 timer
Barn tåler i følge ekspertene fint å være bundet fast i inntil 48 timer så lenge de har TV og godteri i nærheten. En bøtte fungerer fint som toalett.

Mange barn vil ikke merke at de er fastbundet
– Å sitte foran TV apparatet med godteri i et par døgn vil nok ikke oppleves så unaturlig for en del barn. Enten vil de ikke merke at de er bundet fast, eller så glemmer de det fort beroliger Karlsen.

Dørene bør også låses fra innsiden
Generelt sett bør ungene låse døren også fra innsiden med for eksempel krok. Vi vil jo ikke at en stupfull onkel som skal på toalettet går feil og plutselig står ovenfor et fastbundet lite barn humrer Karlsen.

2 thoughts on “Bind ungene fast i julen

  1. seriøst dette skal få være den mest idiotiske ,tåpelig og ikke minst dumme artikkel jeg noen sinne har lest ,skulle ikke vert lov å sette på trykk en gang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *