Finger var ladd, kamerat drept

Advarer mot å lage pistolfinger 

Ikke gjør dette. FOTO: Ross Griff (Flickr)
Ikke gjør dette. FOTO: Ross Griff (Flickr)

En 36 år gammel mann ble i kveld drept av kameraten sin under det som skulle være en morsom gest. Siktede forteller at han etterlignet en pistol med fingrene sine og pekte mot kameraten sin. Det siktede ikke visste var at fingeren var ladd og dermed ble den morsomme gesten alt annet enn vittig.

Advarer sterkt mot å lage pistolfinger
Politiet går igjen ut og advarer kamerater mot å peke på hverandre med fingeren og si “poff” eller “pitsjooo”.

– Vi har gjort dette mange ganger før, men folk lærer dessverre aldri, forteller politibetjent Bernt H. Kristiansen. Folk peker stadig på hverandre og sier for eksempel “pang” for å være kul, men det er ikke så kult når kameraten din plutselig ligger der og vrir seg i smerte og dør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *