Politikerspire: Slutt å tenk så mye på barna i Afrika, de tåler å dø

Thea Vilde Rogersen (21) går nå ut og kritiserer tankegangen om å hjelpe sultne barn i Afrika

Jeg er så lei av at Norge hele tiden skal gi vekk de hardt tjente oljepengene til folk jeg mener egentlig ikke trenger det forteller politikerspiren Thea Vilde Rogersen (21) som enda ikke har bestemt seg for hvilke parti hun vil melde seg inn i.

Rogersen forklarer at barna i Afrika vokser opp og blir mye mer hardfør enn norske barn.

Norske unger er pingler i forhold. Her i Norge hiver vi hjelmer på ungene våre når de skal klatre i trær. Der nede er de helt sykt hardfør og tåler faktisk å dø uten at de griner og skal ha trøst av den grunn.Ler at at Norge er rikt

Jeg ler og ler av at Norge liksom skal være Norges rikeste land. Her pumper vi diamanter opp fra bakken døgnet rundt, men likevel koster en liten eyeligner hundre kroner og vel så det. I Afrika tjener de kanskje mindre penger, men det er jo så varmt der at de slipper bruke tusenvis av kroner på Canada Goose jakker. Jeg må bruke hundrevis av kroner på solarium, men der nede kan de jo sole seg gratis når de vil. Urettferdigheten vil ingen ende ta.

Rogersen forteller NyeNyheter at hun er åpen for å bli kontaktet av politiske partier som er enig med henne.

Jeg skal melde meg inn i stortinget og de partiene som er enig med meg kan ta kontakt med agenten min. Jeg lover å slå et slag for at Norge skal bruke mer penger på meg som fortjener det avslutter Rogersen.

8 thoughts on “Politikerspire: Slutt å tenk så mye på barna i Afrika, de tåler å dø

  1. Det er flott det å se :)
   Likte teksta til Thea au :)
   dette gjelder ikke bare afrikanere,

 1. Å hjelpe “sultne barn i Arika” fører jo bare til at det blir enda flere sultne barn å hjelpe i neste generasjon, likevel er det på sin plass med hjelp i noen situasjoner. Men at denne jenta har tenkt gjennom hva hun sier, hvis det da ikke bare er tøys for å få oppmerksomhet, det tviler jeg på. Noen plass i politikken har hun neppe med en slik tankegang og utrykksmåte.

  1. Si det til røde kors som tar 93% i administrajonen, med andre ord: om du gir fra deg 100kr til røde korts så får afrika 7kr av den hundrelappen din. er det bedre?

 2. Nok et hjernedødt tilskudd til politikken, ingen bedring i kikkerten de neste 30 årene altså. Bare å sette seg dypt i stolen med popkornet for dette blir underholdende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *