Skrev morsom vits på Twitter, ble ikke retwitret

Har du fortalt en morsom vits uten noen av tilhørerne har ledd? En slik opplevelse skulle Kristian Eliassen oppleve nylig. Eliassen er aktiv på Twitter og liker godt å more sine følgere der. For noen uker siden skulle han slå på fjernsynet og plutselig hadde han tenkt ut en vits.

“Jeg så et intervju med prinsesse Märtha Louise som snakket om engler og plutselig tenkte jeg ut en vits som jeg visste jeg måtte dele på Twitter”, forteller Eliassen. “Den var ment som en humoristisk kommentar til engleskolen og debatten rundt denne.”

twat1

Han la ut vitsen og fulgte spent med på reaksjonene til sine følgere. Imidlertid skulle retwitringen utebli. “Jeg sjekket Twitter mange ganger den dagen, ingen delte den til sine følgere.” Han la ut vitsen på nytt dagen etter, men fortsatt retwitret ingen vitsen. Han forsøkte flere metoder, la blant annet inn brukernavnene til både Jens Stoltenberg, Erna Solberg og Barack Obama, men fortsatt uten resultat.

twat2

Han tror nå at mange rett og slett misforstod meningen. «Poenget var at engelsk høres ut som språket til englene. Engel-sk, engel. Samtidig kan det tenkes at enkelte kristne ble støtt av jeg vitset med engler, det var aldri meningen å krenke troende. Om noen syntes spøken var usmakelig, beklager jeg det.»

Eliassen forteller til NyeNyheter at han håper at alle misforståelser nå er ryddet ut av veien og han vil nå legge ut vitsen ut på Twitter en gang til. «Vitsen bør nok bli retwitret minst femten ganger, i hvert fall om mine følgere har sansen for god humor.»

2 thoughts on “Skrev morsom vits på Twitter, ble ikke retwitret

  1. må ha veldig lav IQ for å ikkje skjønne denne vitsen. herregud blir nesten deprimert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *