Klara-OK gir deg svarene du ønsker å høre slik at du føler deg bedre

Nå kan du få personlig bekreftelse på at snus er helt trygt

Vi så at folk hadde et behov for bekreftelse på sine bastante konklusjoner forteller webredaktør Joachim Seterdal (41). Per i dag vil du alltids kunne google deg frem til en artikkel eller blogg som bekrefter det ene og det andre, men problemet er – kan du stole på forfatteren?

klaraokProfesjonelle står klar til å svare deg

Seterdal kan fortelle at leger, psykologer, terapeuter, skolelærere og sykepleiere er tilknyttet tjenesten og bidrar med sin kunnskap.

Vi har over to dusin habile mennesker innenfor de fleste fagfelt klar til å gi deg svarene du på forhånd har bedt dem om å gi deg forklarer Seterdal. På denne måten kan du være trygg på at svarene du får er akkurat de du ønsker.

Seterdal forteller at tjenesten har blitt en realitet takket være en dugelig mengde statstøtte samt dugnadsarbeid. Tjenesten vil være i drift fra og med onsdag 7. mai 2014. NyeNyheter har fått lov å dele linken til en betatest av tjenesten. Prøv den ut her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *