Slik smugkikker du ned i utringninger uten å bli fersket

Tre måter du på umerkelig vis kan se på bryster på.

Våren er godt i gang og sommeren nærmer seg med stormskritt. Det betyr bare én ting – flere og flere svære dunjakker legges igjen hjemme og dermed vil det være mulig å stirre ned i utringninger igjen.

NyeNyheter vil i denne guiden fortelle deg tre måter å titte ned mellom pupper på uten å bli fersket.

1. Solbrillene

gfDen klassiske. Solbriller vil skjule pupillene dine, og dermed kan du i utgangspunktet se hvor du vil uten at andre legger merke til dette. Men pass opp for farene ved solbriller:

  • Mange solbriller er designet slik at utenforstående kan skimte øynene dine. Sørg for å bruke et par briller som er såpass mørke at de hindrer innsyn.
  • Du bør være forsiktig med å bruke solbriller for å se på bryster dersom du er på et sted eller situasjon der solbriller ikke sømmer seg. Dersom du er prest for eksempel, vil det rett og slett se merkverdig ut dersom du bruker solbriller under en vielse, uansett hvor saftige mugger bruden måtte ha.

2. Leke blind

article-1391020-0C4644D200000578-328_306x470Den mer kyniske varianten er å leke blind. Dette åpner også for spennende muligheter for berøring da du kan late som du forsøker å håndhilse men “bommer” (siden du liksom er blind). Med denne metoden vil du virkelig kunne kose deg så lenge du unngår de klassiske tabbene:

  • Du kan fort bli avslørt dersom du er taxisjåfør og bruker “leke blind” teknikken for å myse på den sexy forretningskvinnen som satte seg inn i bilen din. Hun vil nemlig mest sannsynlig forstå at en som er virkelig blind ikke vil være i stand til å kjøre en bil.
  • Mange vil bli så beruset av å ha sittet og stirret på puppene at de plutselig blander kortene litt og sier “hæ, hva sa du, jeg er jo døv?” når hun snakker til deg.

3. Peke i været

Uten navnEn annen sikker vinner er å peke i været med overrasket ansikt mens du skriker “OI, HVA ER DET?”. På denne måten vil 92% av alle kvinner instinktivt kikke opp for å se hva det hele dreier seg om. Her kan du få en god kikk om du er rask.

Heller ikke denne metoden kommer uten farer.

  • Du må time kikkingen godt, da kvinnen antagelig kun vil kikke opp i 2-3 sekunder. Faktisk må du begynne å kikke i samme øyeblikk som du skriker “OI, HVA ER DET?”. Dersom kvinnen da ikke titter opp, vil du naturligvis bli avslørt.
  • Mange kvinner har overraskende godt sidesyn og dersom hun ikke løfter hodet minimum 50 grader kan det godt tenkes at hun merker at du flytter hodet ditt nedover.

Har du flere tips? Legg igjen ditt beste tips i kommentarfeltet under.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *