UTROLIG! Denne mannens forvandling er beundringsverdig

Med en mirakelpille har Henrik Tobiassen (41) totalt endret kroppen sin. Fra å være en sykelig overvektig mann har Tobiassen nå blitt en frisk og rask atlet.

Som bildet over uomtvistelig beviser kan vi først se hvordan Tobiassen var meget tykk og utrent, for så å bli en sterk og frisk atlet. I mellom ser vi et pilleglass som tydelig viser at disse pillene er grunnen til at mannen nå er blitt så slank.

Før var det flaut å gå på stranden sier Tobiassen. Jeg kunne ikke fordra å vise kroppen min offentlig fordi jeg var så overvektig. Jeg kunne føle folk dømme meg. Jeg kunne føle blikkene deres når jeg satt i solen og spiste is. 

Tobiassen nyter nå å gå på stranden, og viser seg gjerne toppløs så ofte som mulig.

I dag er situasjonen en helt annen. Folk stirrer riktignok fortsatt når jeg tar av meg skjorten, men nå er det beundrende blikk fra damer og misunnelige blikk fra menn, ikke forakt som før. 

Har også brukt dette treningsapparatet fra TV Shop i bare 4 minutter hver dag

Tobiassen har i tillegg til mirakelpillen benyttet dette apparatet fra TV Shop:


tv shop

Apparatet er helt utrolig, man blir skikkelig atletisk av det med bare 4 minutter hver dag. I tillegg til mirakelpillen selvsagt. Ser dere hvor stor jeg var før og hvor deilig jeg er blitt?

Spist og levd som før

Det beste med pillen og treningsapparatet er hvordan man kan spise og leve som før. Det har vært viktig for utviklerne av produktene å sikre at brukerne ikke behøver snu opp og ned på livet sitt bare fordi de ønsker å miste 200 kilo og få six-pack.

Etter å ha spist 2 pizzaer, 40-50 biter sushi, og et par flasker Cola til frokost, tar jeg enkelt og greit bare en mirakelpille. Så kan jeg kose meg med Netflix frem til brunch. Rett før lunch pleier jeg å kjøre 4 minutter på treningsapparatet. Disse resultatene kommer altså ikke gratis.

Ønsker du pillen?

Dersom du skriver inn epost adressen din i boksen under, der det står “Likte du denne artikkelen? Abonner på siden”, så vil du riktignok ikke få piller tilsendt, men beskjed hver gang vi publiserer en ny artikkel. Det er da et lite mirakel i seg selv spør du oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *