22 åringer – hvordan gjør de det?

Mange har store ønsker om å være en ung og sprek 22 åring, NyeNyheter har pratet med noen slike i håp om å avsløre hemmeligheten deres; Hvordan har de klart det? Hvilke valg i livet har de tatt for å bli en 22 åring?

Nei når sant skal sies så vet jeg ikke helt hva jeg har gjort for å bli 22 år jeg, sier Karoline Monsen (22) som for tiden er på hurratur i California med venninnen Kate Fredriksen (22). Jeg har liksom bare tatt en dag om gangen, sørget for å ha tatt tid til meg selv, og drukket mye melk.

Fascinert av alderen

Som samfunn tenker vi at 22 åringer – det er vi stort sett ikke. Likevel lar vi oss fascinere av de som faktisk er det. Flere og flere omfavner også moderne medisin og plastisk kirurgi i håp om å bli en 22 åring.

Jeg kan bekrefte at mange pasienter oppsøker meg i håp om å bli en 22 åring forteller den kosmetiske kirurgen Karstein S. Jæren. Jeg må fortelle til de fleste at det å være en 22 åring først og fremst er en tidslinær begivelse, dernest er det genetisk betinget. Jeg vil nødig love for mye. 

Mosjon og livsglede

En fellesnevner som mange 22 åringer innehar er at mange av dem har tidligere vært glade og svært aktive. Over 80% av dem forteller at i løpet av de siste 22 år har de ofte løpt rundt i boligen, syklet, sparket fotball og i det hele tatt holdt seg i form. Eksperter mener dette kan være en medvirkende årsak til at så mange er 22 åringer.

Ja det kan stemme det at jeg har holdt meg i form sier Kate. Jeg husker for eksempel på skolen, da løp jeg etter gutter i hele friminuttet for å kysse dem mens jeg lo og lo og lo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *