Demonstrerer mot ny versjon av Facebook

Facebook, verdens største nettsamfunn med over 750 millioner aktive brukere er i endring om dagen. Du har kanskje allerede lagt merke til nye funksjoner som oppdaterte vennelister, og smartlister, abonnementer, og nå snakkes det om en helt ny forside også.

– Vi gjør dette for å fortsette å tilby våre brukere ett moderne og effektivt nettsamfunn, sier Mark Jones via epost fra presseavdelingen til selskapet.

Men ikke alle er like begeistret for endringene som er rullet ut, og i alle fall ikke ryktene om at hele forsiden skal redesignes.

Karin Pettersen er en ivrig bruker av sosiale medier, og har absolutt ikke sansen for de nye funksjonene som har dukket opp på profilen hennes de siste ukene.

Karin Pettersen demonstrerer mot ny versjon av Facebook (Foto: Flickr/Alaskan Dude)

– Facebook fungerer veldig godt som det gjør, hvorfor skal det endres hele tiden? Spør Pettersen seg selv.

– Hver eneste gang Facebook har gjennomgått større endringer, har jeg klart og tydelig sagt fra ved å opprette grupper med navn som “Gi oss tilbake den gamle Facebookversjonen NÅ” og “Vi får tilbake den gamle versjonen av Facebook om 100.000 joiner”. Men hører Facebook på oss? Nei.. de kjører på som de vil, sukker en oppgitt demonstrant.

Så det du sier Pettersen, er at du ønsker å beholde Facebook, akkurat slik som den er i dag?

– Ja det stemmer, versjonen som ligger ute nå (bortsett fra disse smartlistene og abonnementene) er glimrende, og må ikke endres på.

Men Pettersen, du har jo liggende ute grupper der du protesterer høylytt mot det som er dagens versjon?

– Ja, jeg står forsåvidt inne for at jeg laget den gruppen, og der og da var det riktig. Men nå er jeg blitt vant til gjeldende versjon, og den er jo egentlig bedre, så derfor vil jeg beholde den.

– Anbefaler alle å melde seg inn i mine nye grupper “Facebook fjerner abonnementer og smartlister om 50.000 joiner” og “Facebook må slutte å oppdatere siden” avslutter demonstrant Karin Pettersen.

2 thoughts on “Demonstrerer mot ny versjon av Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *