Digipost til alle

Før jul i år skal privatpersoner få muligheter til å betale for å sende elektroniske brev.

Kommunikasjonssjef Endre Valle i DigiPost gleder seg til å revolusjonere måten vi kommuniserer på (Foto: Flickr/CarbonNYC)

– Vi har for lengst innsett at folk er blitt mer utålmodig enn før sier kommunikasjons sjef Endre Valle i DigiPost. – Folk har ikke lengre tid til å vente på at brev skal komme frem til venner og familie, de vil at mottaker skal få informasjonen straks, og de vil ha svar tilbake straks. Dette er noe vi i Posten tar på alvor, og før jul vil dere få denne etterlengtede muligheten.

E-post?

NyeNyheter lurer på om ikke dette produktet egentlig finnes i dag, altså e-post?

– Hehe, nei dette er ikke e-post, sier Valle. Dette er informasjon som du skriver, setter frimerke på, og sender til en mottaker, akkurat som vanlige brev, bare at det nå gjøres på pc’en.

– Vi gleder oss veldig til å åpne opp tjenesten, og tror at dette kommer til å revolusjonere måten vi kommuniserer på, sier Valle.

E-postvarslig

For å gjøre det hele så enkelt som mulig, vil man kunne få e-post varsling når en har fått ett brev. Da logger man bare enkelt og greit inn på DigiPostkassen sin, skriver svar, setter på ett digitalt frimerke, og svarer. Enklere blir det ikke.

– DigiPost vil fra starten støtte både Windows ME og Windows XP. Andre systemer kommer senere, og vi vil sende ut brev om dette, avslutter Valle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *