The Church of Apple

Apple endrer nå dramatisk på organisasjonen sin, omregistrerer Apple inc. til The Church of Apple (TCA)

The Church of Apple (Foto: Flickr:mostaque)

Apples nyutnevnte toppsjef Tim Cook forteller om det som begynte som en spøk, men som endte opp i handling.

– Jeg og Steve (Jobs, red.anm) satt for ett par år siden og planla veien videre, hvordan vi kunne dominere på enda flere områder. Jeg kom til å si noe som “Steve, folk tilber oss allerede, hva om vi dominerer livene deres gjennom religion?”

– Steve brøt umiddelbart ut i hysterisk latter, en latter som sakte men sikkert gikk over i en tankefull og alvorlig mine. Etter latterbølgene hadde roet seg, så Steve på meg med de mest inntrengende og entusiastiske øynene jeg noensinne har sett, og han sa: “Tim, min sønn, du er ett geni!”

Apple Inc. skal i løpet av 2014 ha endret hele organisasjonen sin om til TCA, og planene for dette begynner å falle på plass.

– For at butikkene, som forøvrig omdøpes til “Apple Churc”, skal kunne levere ut iPhone Holy7, må de undertegne en erklæring på at de er rene. Det betyr at all synd, det vil si andre mobil- og datamaskinmerker, (særlig Samsung) skal holdes borte fra butikken. Synderne (folk som eier andre produkter) er naturligvis oppfordret til å komme inn i Apple Churchene, slik at presteskapet kan vise dem den rette vei, og utstyre dem med TCA produkter.

Cook forklarer NyeNyheter andre fordeler med å omregistrere foretaket til en religiøs organisasjon.

– Nå slipper vi å betale skatt. Du kjøper nemlig ikke en iPhone og iPad lengre. Du får dem helt gratis, etter du har betalt inn treddeften (30% av inntekten din) i minst ett år så klart.

-Treddeften betales enkelt inn via en egen app, dette settes opp av din lokale Apple Church, og er en install-and-forget-app. Det vil si at treddeften trekkes automatisk hver måned uten at du behøver gjøre noe.

Den påbudte frukt

Det eneste som kreves av followers of TCA, er at de kun bruker TCA produkter i sine egne liv, samt jobber for å omvende familie og venner.

– Du kan si det slik, Apple logoen består, og blir altså den påbudte frukt.

1984

TCA har sin egen tidsregning, og denne startes fra år 1984 (som er år null). Vi er nå altså i år 26 espdfm (Etter Steve Jobs Presenterte Den Første Macintosh)

Hvis noen i myndighetene skulle stille spørsmålstegn til om Apple kan plasseres i kategorien “religion”, da får de bare se den hellige videoen fra år null:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *