Mann ville anmelde seg selv for seksuelt overgrep

En 52 år gammel mann fra Geiranger trodde han hadde funnet et smutthull i loven for å tjene seg noen lettjente slanter.

Mann (som ønsker å være anonym) Ville anmelde seg selv for seksuelt overgrep (Foto: Flickr/erkua)

– Jeg skulle bare se dagsnytt etter en meget fuktig kveld på baren, sier mannen som vil være anonym. – Så våknet jeg dagen derpå med buksen på knærne og tørket sæd over hele sofaen, ekkelt som bare rakkern.

Mannen mener altså at han selv må ha onanert i løpet av natten, men siden dette må ha skjedd uten at han var i stand til å motsette seg det, vil han nå ha erstatning.

– Jeg må ha vært tilnærmet bevisstløs da jeg runket, sier mannen. Så hvordan skulle jeg liksom kunne stoppet meg selv fra å ha sex med meg? – Jeg skjønner jo det at om jeg blir dømt til  betale feks 100.000,- så går pengene fra ene lommen min til den andre. Men jeg mente bestemt at staten også betalte ut en egen erstatning på toppen, som da ville gjøre at regnestykket kom i pluss for min del.

Mannen innser nå at kampen mot seg selv er håpløs.

– Jeg gir opp kampen ja, men tar gjerne i mot kjerringråd på hvordan fjerne flekker fra sofaputer, avslutter mannen.

 

2 thoughts on “Mann ville anmelde seg selv for seksuelt overgrep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *