Spådde bråk mellom Ap og SV i Oslo

Saera Khan. Foto http://www.flickr.com/photos/arbeiderpartiet/3455020239/

Aftenposten.no kunne i dag melde at Saera Khan (Ap) følte seg lurt av SV i et spill om posisjoner i bydelen. Vi har tatt en ringerunde til våre faste konsulenter innen svindyre telefontjenester for å undersøke om dette var forutsett. (Red.anm: Redaktøren påpeker at med svindyre telefontjenester mener vi spåtelefoner og ikke sextelefoner. Om vi ønsker at noen skal stønne i telefonen til oss ringer vi nærmeste gamlehjem).

 

Vi ringer spåkonen Pålitelige Laila for å høre om hun så dette komme. Vi stiller spørsmålet vårt og etter 15 minutters venting kommer hun tilbake til oss.

NyeNyheter gjør oppmerksom på at vi ikke sperret spåkonen inne i boksen. Vi tar sterk avstand fra slik oppførsel og oppfordrer til anstendige arbeidsvilkår for de forutseende. Vi lurer derimot på hvorfor hun ikke så det komme? Foto http://www.flickr.com/photos/longview/9701182/

– Nå har jeg spådd i kaffegrut og tarotkort, og ja. Dette ventet vi at skulle komme. Kortene viser at en rose blir ødelagt av hammer og sigd.

 

Vi takker for svaret, selv om vi har en mistanke om at kaffegrut og tarotkort var en dårlig unnskyldning for kaffepause med kabal. Saera Khan har ikke vært tilgjengelig på telefon for intervju, muligens fordi at Stortinget fortsatt har sperret telefonen etter forrige spådom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *