NN avslører: Siv Jensen trikser seg til sympati

Hvem kan vel med hånden på hjerte mislike en søt katt? Nettopp dette må Siv Jensen nøye ha fundert på når hun poserte foran speilet og øvde på ansiktsuttrykk.

Siv Jensen avslørt. Spiller på godfølelsen vi får av å se en katt (Foto av Siv Jensen: Faksimile fra dagbladet.no. Av katt: Google)

NyeNyheter kan nemlig avsløre at Siv Jensen forsøker å trikse seg til sympati ved å fremstå som en søt katt i nyhetsbildet. Gjennom omfattende analyser av kattebilder, har våre grafikere nå funnet ut at katten Bolla er Jensens mentor hva kommer til mediaposering.

– Hvem har vel ikke sett dette bildet av Jensen i media? Sier Kjartan Helle, grafiker hos NyeNyheter. Ikke tro dette er tilfeldig. Siv Jensen ønsker soleklart at vi skal glemme alle sex skandalene, eller feilslått politikk ved å fremstå som en søt, uskyldig pusekatt.

NyeNyheter var nysgjerrig på hvordan trikset til Jensen slår an, og tok oss en rask tur ut i bybildet for å snakke med folk. Vi traff på en gjeng kjekke jenter, og spurte dem: “Hva synes dere om alle sex skandalene i FrP for tiden?”

Vi spurte denne flokken om FrPs sexskandaler (Foto: Flickr/Donncha @ InPhotos.org)

Vi merket raskt at samtlige jenter tente på alle plugger og skulle til å eksplodere i raseri og avsky.

Akkurat idet jentene skulle til å fly i taket, viste vi dem bildet vi hadde med. Det skulle vise seg at samtlige jenter roet seg ned med en eneste gang, og sa enstavelsesord som “Njååå”, “åååååHHHH” og “søøøøøøøøt”.

Vi ba dem så om svar på spørsmålet vi hadde stilt, og da de fortalte at de hadde glemt spørsmålet, hadde vi fått svar på vårt egentlige spørsmål; Fungerer strategien til Siv Jensen?

Ja, den fungerer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *